SCANDINAVIAN DESIGN

Een badkamer vol met verschillende producten die je het liefst allemaal wegstopt in een la, omdat het totaal niet matcht met elkaar én de rest van jouw badkamer: iedereen kent dit probleem wel. Nine Yards is hiervoor dé oplossing. Naast dat het kwalitatief geweldige producten zijn, zien ze er ook nog eens fabulous uit. Zelfs wanneer je de verschillende lijnen combineert met elkaar, staat het nog steeds prachtig in jouw interieur. Kortom: de Nine Yards producten zijn de perfecte decoratie voor jouw badkamer.


Nine Yards - scandinavian design

Wat is precies het verhaal achter het design van de Nine Yards producten? Het design van Nine Yards is geïnspireerd op het Scandinavische design dat staat voor functionaliteit en minimalisme. Strakke lijnen, organische vormen en eenvoudige ontwerpen geïnspireerd op de natuur zijn kenmerken die het Scandinavische design typeren. Bij Nine Yards is de balans tussen functionaliteit en natuurlijke ingrediënten belangrijk, dus dit is ook verwerkt in het design. Zo zien de flessen eruit alsof ze uit een rots zijn gesneden, een ruwe diamant. Met de matte look willen we een premium gevoel creëren dat de hoogwaardigheid van het merk uitdrukt. Het heeft uiteindelijk 5 jaar geduurd om tot een haarverzorgingsmerk te komen met dit unieke design.

Heb je behoefte aan professioneel advies of wil je graag eerst de verschillende producten testen? Gebruik de store-locator om te kijken of er een Nine Yards salon bij jou in de buurt is. De professionals kunnen het beste jouw haar beoordelen en advies geven welk product het meest geschikt is voor jouw haar, haarroutine en wensen. Maak hier gebruik van.